Het belang van innovatie

Persoon Die Duidelijke Gloeilamp Houdt

Je concurrenten houden je in de gaten

De wereldorde verandert in een zeer snel tempo. Technologie, internet en de ontwikkeling van nieuwe concurrentie vormen een uitdaging voor organisaties, en in sommige markten zullen ze andere sluiten. Het klinkt smashing, maar je kunt die samenhang niet managen. Verandering en innovatie zullen niet gratis zijn. Het wordt niet veroorzaakt door het afsluiten van TERM, kostenbesparingen of de noodzaak van margeverbetering. Technologie en internet zullen alleen maar belangrijker worden. Wij maken deel uit van deze verandering.

We werken over de hele wereld in drie werkgroepen: advies, innovatie en groei. We hebben veel klanten in de vele markten over de hele wereld. We doen dit voor een unieke kans.

Innoveren is een keuze. We kunnen ervoor kiezen om onderlinge samenwerking na te streven, een losse vakbond te vormen, een wereldwijde service aan te bieden of de weg wat moeilijker te maken. Maar innovatie is iets waar we niet omheen kunnen. En we verwachten geen toestroom van aanbiedingen voor iedereen. We richten ons op onze doelmarkt door te zijn waar en de pijn te voelen. In financiële zin zullen we nooit winst maken als we de verkeerde kansen najagen. Maar we verwachten wel dat onze activiteit het meest effectief is als deze is afgestemd op de behoeften van de klant.

Het belangrijkste is dat je moet weten wat je klanten willen en, belangrijker nog, moeten luisteren naar wat ze je vertellen. We luisteren naar tv is een van onze favoriete ervaringen. We zijn gewend om de interessante verhalen te horen. Maar de echte kracht is de glimlach in de ogen van onze klanten. We weten wie tijd heeft om te praten en wie geld heeft om te luisteren. We maken het verschil. We moeten ook luisteren naar innerlijke uitdagingen; de stem van de klant. We hebben ook een verantwoordelijkheid voor het interne beheer: het analyseren van interne en externe feedback van klanten (de emoties), het koppelen van beide (de acties) en het internaliseren van de lessen.

Adverteren als confronterende nieuwe benadering

Mensen vertellen ons tegenwoordig dat er veel factoren zijn sinds internet voor het grote publiek is geweest. Vervolgens vragen we waarom internet de aandacht en verandering voor de betreffende gebieden opnieuw heeft geïnitieerd, zodat deze sites bedrijven helpen groeien. Er ontstonden een Street Smart-website en soortgelijke onlinediensten. Deze stimuleerde betalende klanten om aandacht te besteden aan producten en diensten. In wezen hebben de klanten diepgaande kennis van de producten, aanbiedingen en diensten en hun relatiepatronen met de bedrijven. Dit niveau wordt veroorzaakt door de verandering van het tellen van alleen kosten naar focus op waarden als de vier fundamentele beleidsrichtingen. De focus van de zakelijke aandacht is veranderd.

Het ervaringsniveau van de traditionele Kaizen-evenementen heeft een hogere prioriteit dan de tactische veranderingen. Bedrijven moeten strategisch commitment aangaan. Management moet zich weer richten op management. Er is een gevoel dat klanten in het huidige zakelijke klimaat niet loyaal zijn. Ze verwachten dat bedrijven snel veranderen en gedrag vertonen dat maar marginaal plezierig is.

Innovatie zelf is een nieuwe benadering en een nieuwe mentaliteit. In organisaties die kostenbesparing nog steeds gebruiken als de enige manier waarop een bedrijf kan verbeteren. Er is weinig of geen strategie of management; er zijn veranderingen veroorzaakt door beslissingen van het management. In de organisatie waar we mee werken is er een gezegde dat goede leiders niet alleen de resultaten en kosten berekenen, ze houden ook de mensen.

Een organisatie die investeert in innovatieve oplossingen met:

communicatie en de culturele veranderingen. In de wereld van vandaag zullen sociale vaardigheden de conversieratio's verhogen. De toename van het gebruik van sociale media en online leren zou kunnen leiden tot een enorme toename van de klantmobiliteit.

Bedrijfspraktijken en configuraties blijven niet achter. Dit betekent dat bedrijven veranderingen in hun systemen en processen zullen moeten doorvoeren om te kunnen groeien.

Kennis- en innovatie-effecten nemen wereldwijd toe en dit betekent dat in de toekomst meer mensen op zoek zullen gaan naar hoogwaardige diensten. De meeste organisaties ontdekken dat 'uitbestede' vaardigheden absoluut noodzakelijk zijn. Deze vaardigheden zijn niet in huis, worden hoog gewaardeerd in de markt en hoeven niet in de organisatie te worden gedefinieerd. Een andere top 20 van organisaties zou niet eens overwegen om nieuwe zakelijke vaardigheden te leren. Dit is een grote.

Bovenstaande lijst heeft niet alleen betrekking op de universitaire markt. De meeste bedrijven zijn weer aan het outsourcen; ze krijgen doelstellingen van professionele adviseurs. Maar een goed gebruik ervan zal leiden tot meer rendement, met een positionering voor in ieder geval de kernklanten. Diensten worden geleverd tegen kostprijs en waarde. U moet precies bepalen waar het concurrentievoordeel van uw organisatie ligt en waar de voorsprong moet liggen. Je moet je tijd, je mensen en je kennispools evalueren.

Bedrijven zoeken naar nieuwe financiering van investeerders die helpen bij het echte teamwerk met onderzoek, marketing, strategie en inzicht in het bestaan ​​van interne en externe factoren die van invloed kunnen zijn op de organisatie. In de meeste gevallen gaan bestellingen ervan uit dat er geen creatieve factoren zijn: technologieën, doelen voor een verandering van de nieuwe producten.